На 08 јуни во хотелот „Елит плаза“ со почеток од 12 часот ќе се одржи конференција на тема “Родителството во ХХI век” со цел заеднички да го пронајдеме одговорот за прашањата со кои секојдневно се сретнувааат сите родители:

 

– Како денеска да ги воспитуваме децата?
– Како да им помогнеме на нивниот пат за растење?
– Што да прават?
– Како да живеаат/Каде да одат?

 

За да најдете одговор на овие прашања пријавете се за учество на конференцијата на која ќе можете да слушнете предавања од докажани професионалци од областа на психологијата, педагогијата, дефектологијата, НЛП методот.
За повеќе информации посетете ја веб страницата на Касиа евентс

 

 

 

Најново на форумот

  • No posts to display.