Очекувате бебенце? Одвојте малку време да се информирате за можностите што ги нуди најголемата европска банка за матични клетки CryoSave. Со задоволство би сакале Ви ги честитаме новогодишните празници и да Ве информираме дека попуст до крајот на декември за CryoCord или CryoCord+ услугите за зачувување на матични клетки за Вас изнесува 150 ЕУР + добивате подарок од производите за поддршка на доење, Медела!

Не ја пропуштајте новогодишната промоција на водечката европска банка CryoSave и посетете не! Ние сме постојано достапни, 24/7 телефон за контакт 071 389 717

 

Најново на форумот

  • No posts to display.