Трета година по ред здружението Дајте ни крилја го организира проектот ,,Слобода во вода,,- терапевтско пливање за сите заинтересирани лица.

До сега се опфатени и поминати над 160 дечиња корисници на терапевтското пливање и постигнатите резултати се огромни на заедничко задоволство.

 

Користењето на терапевтското пливање е бесплатно за сите корисници кои сакаат да се вклучат. Бидејќи заинтересираноста е огромна потребно е навремено да ги пријавите заинтересирани лица за користење на терапевтското пливање на телефонскиот број 078/758-635 на лицето Катарина Ивановиќ или на тел.број од Здружението Дајте ни крилја 02/ 2457-704 во деновите понеделник,среда и петок од 09,30-14,30 часот.

Повеќе информации за терапевтското пливање можете да погледнете на веб страница Дајте ни крилја .

 

 

 

 

Најново на форумот

  • No posts to display.