„Кока-кола“ повторно разбуди многу емоции со новата  новогодишна реклама.Овој пат нивната порака е „Овој Божиќ подари нешто што само ти можеш да го подариш“. Kраткото видео е мини филмска приказна во која девојчето му дава писмо за Дедо Мраз, на татко ѝ, кој заминува да работи на нафтена платформа на север. Но тој го заборава писмото, а бродот со пошта заминува и за да не ја разочара ќерката тргнува со чамец да го стигне поштенскиот брод. Токму тогаш започнува авантурата која мора да ја погледнете. Погледнете го видеото на нашиот портал.

Најново на форумот

  • No posts to display.