На шоуто во Лас Вегас пејачката доживеа многу непријатна и опасна ситуација. Имено таа во тек на настапот на сцената повика еден обожавател од публика, а тоа што следеше, не можеше ни да го замисли.

 

Додека танцуваше Гага скокна и со нозете го опфати момчето околу половина, но не очекуваше дека тој ќе изгуби рамнотежа, што резултираше со непријатен пад од сцена. Поточно кога паднаа, таа беше одоздола, а момчето над нејзе. 

И додека некои го напаѓаа него, дека бил несмасен, други реагираа дека вината е во нејзе бидејќи „скокнала“ на него од што тој изгубил рамнотежа.

Остатокот од текстот прочитајте го на IPORTAL

Најново на форумот

  • No posts to display.