Во рамки на светската претпремиера на блокбастерот„Лига на правдата” во Македонија, ќе биде отворена и првата изложба на рачно изработени патики, инспирирани од главните херои во филмот на DC Comics.

 Инспирирани од различни визуелни решенија, шестте дизајни се портретски решенија кои се подготвувани повеќе од еден месец од тим на дизајнери, дел од тимот на S.ignature Handmade Customized Footwear - првиот бренд во Европа од овој тип.
Изложбата ќе биде отворена утре (четврток, 16.11), во 20:00 часот. Идејните решенија, одобрени од продукцијата која стои зад „Justice 
League", ќе можат да се погледнат се до 23.11.

 

Најново на форумот

  • No posts to display.