Најновата тема насловена “Најбоља”, отпеана од победниците на Скопскиот Фестивал, Ај Кју деновиве ја доживеа својата регионална промоција на музичкиот канал Ем-Ти-Ви Адрија.

И овој пат во соработка со Горила Филмс. Ова песна има и македонска верзија која ќе се промовира наскоро, а до тогаж може да уживате во “Најбоља“.

“Најдобар” е комплетно дело на фронтменот на Ај Кју, Бојан Трајковски и неговата долгогодишна соработничка Кристина Арнаудова.

Најново на форумот

  • No posts to display.