Од националниот радиодифузен сервис МРТ, кој го испраќа македонскиот претставник, денеска соопштија дека е одлучено наш претставник да биде Тијана Дапчевиќ.

Тијана за МТВ изјави дека очекува добар пласман и голема поддршка како од нашата земја така и од жителите на балканските земји, Србија, Босна, Црна Гора и Хрватска каде што е многу позната.

Најново на форумот

  • No posts to display.