Славната актерска двојка Мајкл Даглас и Кетрин Зeта Џонс по 13 години заеднички живот се разведуваат, а според тврдењата на магазинот „Стар“ до разделбата дошло поради биполарното нарушување на Џонс.

Магазинот „Стар“ наведува дека Мајкл повеќе не можел да снајде со биполарното нарушување на Кетрин, па се отселил од нивниот заеднички дом и веќе ангажирал адвокати за прекин на бракот. Дури веќе се шпекулира дека разводот ќе го чини Мајкл над 300 милиони долари.

Дали се точни информациите на „Стар“ станува да се види, бидејќи оваа вест за сите претставува големо изненадување, имајќи предвид дека важеа за една од најстабилнте брачни двојки во Холивуд.

 

Медиумите и претходно шпекулираа за нивниот развод, нагласувајќи дека главна причина за нивните проблеми е токму болеста на Кетрин која се манифестира со постојани промени на расположението и тешка депресија.

Најново на форумот