Британската пејачка Адел постојно е на удар на критиката поради нејзината прекумерна тежина. Но, таа вели дека проблем со тоа и коментарите не и‘ влијаат воопшто.

- Секогаш сум била задоволна со својата тежина. Ги читам коментарите на интернет и по списнијата, и тие би требало да ме вознемират. Но, мене моите килограми не ми пречат. Би одела на диета единствено ако тоа би го проправило мојот сексуален живот, но засега немам потреба од такво нешто - истакнува ѕвездата.

 

Адел е во среќна врска со 38-годишниот Симон Конецки со кого пред неполн месец добија син.

Најново на форумот

  • No posts to display.