Тексас платното (познато и како деним) е прекрасен материјал од кој може да се создадат сукњи, јакни, фустани,чанти, чевли, кошули...

 

Може да го носите во разни пригоди, без разлика на вашата возраст, само да го комплетирате со соодветни модни додатоци. Еве што предлагаат модните стилисти, како да изгледате убаво во облека од тексас платно, зависно од вашата возраст и стил.

Во 20тите години

 

 

Во 30тите

Во 40тите

Во 50тите

Во 60тите

Во 70тите години

Најново на форумот

  • No posts to display.