Модните парчиња со линии, се повторно актуелни. Мoжете да ги носите во разни пригоди, само доволно е да ги искомбинирате со интересни модни додатоци и соодветни чевли.

 

Миди - вистински избор за овој фустан се женствените додатоци и нокти излакирани во жар црвена боја.

Мини - акцентот е ставен на светлите линии кои се одлична комбинација со смарагдно - зелена мини чантичка.

Макси - за лежерна прошетка, долгиот фустан кој има линии само во долниот дел можете да го вклопите со долго ланче и ниски сандали со нитни.

Најново на форумот

  • No posts to display.