Добродојде, Гостин
Username: Лозинка: Secret Key Запомни ме
 • Страна:
 • 1
 • 2

ТЕМА: Слики за избор на најубава невеста!

Слики за избор на најубава невеста! 31 Окт 2010 01:46 #66893

 • Big Sister
 • Big Sister's Avatar
 • Offline
 • Супер администратор
 • Soul Sister
 • Теми: 7910
 • Thank you received: 5649
 • Карма: 121
Прво еве ги правилата
Имаме три групи по четири невести. Се гласа со поени од 1- 4
При гласањето ја пишувате прво групата - на пример
I grupa - па имињата на учесничките и поени

Гласањето е јавно со пишување поени и форумски прекар на учесничката, а трае од вечерва до среда.
Во среда ги објавуваме финалистките и се гласа од среда до недела- кога ќе се прогласи победничката.
Можат да гласаат сите освен учесничките.
Во оваа тема само гласајте, а во другата можете да коментирате слики.

Онаа невеста која ќе освои најмногу гласови добива награда од „Мое Студио - ДАДАР„ ваучер за фризура.

Ајде одиме со ред!!!
„Кога ќе пораснам, ќе станам пилот на ракета и ќе те земам тебе, ќе те однесам гоооооре високо, да ги видиш ѕвездите и облачињата, што ги сакаш, за да ги допреш.„...
Последна промена: 31 Окт 2010 01:58 by Big Sister.
Темата е заклучена.

Ре: Слики за избор на најубава невеста! 31 Окт 2010 01:51 #66895

 • Big Sister
 • Big Sister's Avatar
 • Offline
 • Супер администратор
 • Soul Sister
 • Теми: 7910
 • Thank you received: 5649
 • Карма: 121
I група

1. Annabel
2. Prasence
3. Elka
4. Frogy

„Кога ќе пораснам, ќе станам пилот на ракета и ќе те земам тебе, ќе те однесам гоооооре високо, да ги видиш ѕвездите и облачињата, што ги сакаш, за да ги допреш.„...
Последна промена: 31 Окт 2010 02:57 by Big Sister.
Темата е заклучена.

Ре: Слики за избор на најубава невеста! 31 Окт 2010 01:53 #66899

 • Big Sister
 • Big Sister's Avatar
 • Offline
 • Супер администратор
 • Soul Sister
 • Теми: 7910
 • Thank you received: 5649
 • Карма: 121
II група

1. ЕckaGj2. Goddess^
3. Macence
4. Mama Anita

„Кога ќе пораснам, ќе станам пилот на ракета и ќе те земам тебе, ќе те однесам гоооооре високо, да ги видиш ѕвездите и облачињата, што ги сакаш, за да ги допреш.„...
Последна промена: 31 Окт 2010 03:03 by Big Sister.
Темата е заклучена.

Ре: Слики за избор на најубава невеста! 31 Окт 2010 01:56 #66903

 • Big Sister
 • Big Sister's Avatar
 • Offline
 • Супер администратор
 • Soul Sister
 • Теми: 7910
 • Thank you received: 5649
 • Карма: 121
III група

1. Кukulicka
2. Nataly3. Mladenovska

4. Winnie the Pooh

„Кога ќе пораснам, ќе станам пилот на ракета и ќе те земам тебе, ќе те однесам гоооооре високо, да ги видиш ѕвездите и облачињата, што ги сакаш, за да ги допреш.„...
Последна промена: 31 Окт 2010 03:09 by Big Sister.
Темата е заклучена.

Ре: Слики за избор на најубава невеста! 31 Окт 2010 03:19 #66987

 • Big Sister
 • Big Sister's Avatar
 • Offline
 • Супер администратор
 • Soul Sister
 • Теми: 7910
 • Thank you received: 5649
 • Карма: 121
значи вака
во секоја група се гласа со поени од 1- 4 за сите кандидатки
значи гласаш за група I и ги редиш

кандидатка А - 1
кандидатка Б- 2
Кандидатка В - 3
кандидатка Г- 4

па одиш

II група исто

кандидатка А - 1
кандидатка Б- 2
Кандидатка В - 3
кандидатка Г- 4


......
„Кога ќе пораснам, ќе станам пилот на ракета и ќе те земам тебе, ќе те однесам гоооооре високо, да ги видиш ѕвездите и облачињата, што ги сакаш, за да ги допреш.„...
Темата е заклучена.

Ре: Слики за избор на најубава невеста! 31 Окт 2010 03:19 #66990

 • Mila87
 • Mila87's Avatar
 • Offline
 • new born
 • Теми: 137
 • Thank you received: 23
 • Карма: 28
I
Frogy-4
Prasence-3
Annabel-2
Elka-1

II
EckaGj-4
Mama Anita-3
Macence-2
Goddess^-1

III
Kukulicka-4
Winniw the Pooh-3
Mladenovska-2
Nataly-1
Темата е заклучена.

Ре: Слики за избор на најубава невеста! 31 Окт 2010 03:24 #66994

 • Molly
 • Molly's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2294
 • Thank you received: 1512
 • Карма: 109
Е навистина тежок избор :skok: Сите сте преубавииииииииии :girlpink:

I

Annabel- 4
Frogy- 3
Elka-2
Prasence-1

II

Goddess^-4
Mama Anita-3
EckaGj-2
Macence-1

III
Kuklicka -4
Winnie the Pooh-3
Nataly-2
Mladenovska-1
Темата е заклучена.

Ре: Слики за избор на најубава невеста! 31 Окт 2010 03:26 #66995

 • lida
 • lida's Avatar
 • Offline
 • toddler
 • Теми: 243
 • Thank you received: 57
 • Карма: 2
I grupa

4-elka
3-annabel
2-frogy
1-prasence

II grupa

4-eckagj
3-macence
2-mama anita
1-goddess

III grupa

4-kukulicka
3-nataly
2-mladenovska
10 -winnie the pooh
Темата е заклучена.

Ре: Слики за избор на најубава невеста! 31 Окт 2010 03:28 #66997

 • vecki
 • vecki's Avatar
 • Offline
 • new born
 • Теми: 155
 • Thank you received: 27
 • Карма: 9
1 grupa
annabel-4
frogy-3
prasence-2
elka-1

2grupa
EckaGJ-4
mama anita-3
goodles-2
macence-1

3 grupa
kukulicka-4
mladenovska-3
Winnie the Pooh-2
natali-1
Темата е заклучена.

Ре: Слики за избор на најубава невеста! 31 Окт 2010 03:30 #66999

 • Marge
 • Marge's Avatar
 • Offline
 • Супер модератор
 • Теми: 3165
 • Thank you received: 2405
 • Карма: 38
Here are the results of Sanja's jury: ;)

I

Annabel- 4
Elka-3
Frogy- 2
Prasence-1

II


Mama Anita-4
EckaGj-3
Goddess^-2
Macence-1

III
Kuklicka -4
Nataly-3
Winnie the Pooh-2
Mladenovska-1

Сите сте преубави, стварно е тешко да се рангираат сликите! :kiss:
Темата е заклучена.

Ре: Слики за избор на најубава невеста! 31 Окт 2010 03:34 #67001

 • macika
 • macika's Avatar
 • Offline
 • senior
 • несфатен гениј
 • Теми: 2894
 • Thank you received: 1864
 • Карма: 20
I grupa

Annabel - 4
Frogy-3
Prasence-2
Elka-1


II grupa

Mama Anita-4
Macence-3
Goddess-2
Ecka Gj-1

III grupa

Kuklicka-4
Nataly-3
Mladenovska-2
Winne the Pooh-1
Последна промена: 01 Ное 2010 15:24 by Big Sister. Причина: izmeneta greska vo glasanje
Темата е заклучена.

Ре: Слики за избор на најубава невеста! 31 Окт 2010 03:38 #67002

 • Zlatna
 • Zlatna's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1107
 • Thank you received: 360
 • Карма: 32
Па стварно тежок избор:unsure: ...сите сте многу убави :OK: :srce:

Група 1

Анабел -4
фроги -3
Елка -2
Прасенце-1

Група 2

Ецка ГЈ -4
мама Анита-3
маченце -2
Годесс -1

Група 3

Кукличка -4
Натали -3
Вини Пу -2
Младеновска-1
Темата е заклучена.

Ре: Слики за избор на најубава невеста! 31 Окт 2010 03:41 #67003

 • Frenky
 • Frenky's Avatar
 • Offline
 • Султанa
 • Теми: 4118
 • Thank you received: 3811
 • Карма: 95
taftalidze's calling

1-va grupa:

elka 4
annabel 3
frogy 2
prasence 1

2-ra grupa:

goddess 4
mama anita 3
eckagj 2
macence 1

3-ta grupa:

kuklicka 4
nataly 3
mladenovska 2
winnie the pooh 1

da si docekate zlatna :)
Темата е заклучена.

Ре: Слики за избор на најубава невеста! 31 Окт 2010 14:53 #67037

 • Majsi
 • Majsi's Avatar
 • Offline
 • Администратор
 • Теми: 5139
 • Thank you received: 2408
 • Карма: 111
1-va grupa
Annabel-4
Frogy-3
Prasence-2
Elka-1

2-ra grupa
Goddess^-4
Eckajg-3
Macence-2
Mama Anita-1

3-ta grupa
Nataly-4
Kuklicka-3
Mladenovska-2
Winni the pooh-1


Site ste prekrasni :srce:
trtlata na mamika
Темата е заклучена.

Ре: Слики за избор на најубава невеста! 31 Окт 2010 14:53 #67038

 • redsonja
 • redsonja's Avatar
 • Offline
 • junior
 • љубовта е се
 • Теми: 505
 • Thank you received: 635
 • Карма: 64
I

Annabel - 4
Frogy - 3
Prasence - 2
Elka - 1


I

Mama Anita - 4
Goddess^ - 3
EckaGj - 2
Macence - 1


III

Kukulicka - 4
Mladenovska - 3
Nataly - 2
Winnie the Pooh - 1
Моите клунчиња
Ј. 08.08
Д. 10.10
Темата е заклучена.

Ре: Слики за избор на најубава невеста! 31 Окт 2010 15:29 #67046

 • Big Sister
 • Big Sister's Avatar
 • Offline
 • Супер администратор
 • Soul Sister
 • Теми: 7910
 • Thank you received: 5649
 • Карма: 121
сите се прекрасни, ама гласовите одат вака

I група

Анабел - 4
Елка - 3
Прасенце - 2
Фроги - 1

II група

Mама Анита - 4
ЕцкаГј - 3
Годдесс- 2
Маченце - 1

III група
Кукуличка - 4
Натали - 3
Младеновска - 2
Вини Пу - 1

:srce:
„Кога ќе пораснам, ќе станам пилот на ракета и ќе те земам тебе, ќе те однесам гоооооре високо, да ги видиш ѕвездите и облачињата, што ги сакаш, за да ги допреш.„...
Темата е заклучена.

Ре: Слики за избор на најубава невеста! 01 Ное 2010 02:14 #67175

 • Bogdana
 • Bogdana's Avatar
 • Offline
 • toddler
 • Милувам прашинка да си, тих повеј да ми те донесе
 • Теми: 279
 • Thank you received: 48
 • Карма: 14
I група
Елка - 4
Аннабел-3
Фроги - 2
Прасенце-1

II група
Mама Анита - 4
ЕцкаГј - 3
Годдесс- 2
Маченце - 1

III група
Натали - 4
Кукуличка-3
Вини Пу - 2
Младеновска - 1
Темата е заклучена.

Ре: Слики за избор на најубава невеста! 01 Ное 2010 03:02 #67198

 • Dolphin
 • Dolphin's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2792
 • Thank you received: 645
 • Карма: 26
Lele stvarno tesko vaka da odlucis koj po kolku poeni da dobie :emm:

Prva grupa
Annabel 4
Frogy 3
Prasence 2
Elka 1

Vtora grupa
EckaGj 4
Goddess 3
MamaAnita 2
Macence 1

Treta grupa
Kukulicka 4
Winnie the pooh 3
Mladenovska 2
Nataly 1

:guskanje:
Молам , се' што не ме засега , нека ме одмине :)
Темата е заклучена.

Ре: Слики за избор на најубава невеста! 01 Ное 2010 03:30 #67207

 • vodolija
 • vodolija's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1121
 • Thank you received: 809
 • Карма: 22
I група
Елка - 4
Аннабел-3
Фроги - 2
Прасенце-1

II група
ЕцкаГј - 4
Mама Анита - 3
Маченце - 2
Годдесс- 1


III група
Натали - 4
Кукуличка-3
Вини Пу - 2
Младеновска - 1
Темата е заклучена.

Ре: Слики за избор на најубава невеста! 01 Ное 2010 13:19 #67254

 • anusska
 • anusska's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1170
 • Thank you received: 457
 • Карма: 22
I група

Annabel - 4
Prasence -3
Elka - 2
Frogy -1

II група

MamaAnita - 4
Macence - 3
EckaGJ - 2
Goddess - 1

III група

Winnie the Pooh - 4
Kuklicka - 3
Nataly - 2
Mladenosvka - 1

:cmokce:
*** девојката 09.01.2002 ***
*** идната дама ;) 20.02.2006 ***
Темата е заклучена.

Ре: Слики за избор на најубава невеста! 01 Ное 2010 13:39 #67258

 • Zaharija
 • Zaharija's Avatar
 • Offline
 • toddler
 • Теми: 369
 • Thank you received: 135
 • Карма: 18
1 -група
Анабел-4
Елка-3
Фроги-2
Прасенце-1
2-група
Мама Анита-4
ЕцкаГј-3
Маченце-2
Годесс-1
3-група
Кукуличка-4
Вини Пу-3
Натали-2
Младеновска-1
:love: :love: :love:
Темата е заклучена.

Ре: Слики за избор на најубава невеста! 01 Ное 2010 13:46 #67262

 • saligrem
 • saligrem's Avatar
 • Offline
 • teenager
 • Теми: 993
 • Thank you received: 87
 • Карма: 14
1 grupa
Elka 4
Frogy 3
Anabel 2
prasence 1

2 grupa

macence 4
EckaGJ 3
Goddess 2
Mama Anita 1

3 grupa

Kukulicka 4
Natali 3
BiniPu 2
Mladenovska 1
Темата е заклучена.

Ре: Слики за избор на најубава невеста! 01 Ное 2010 13:58 #67272

 • PiPoLiNo
 • PiPoLiNo's Avatar
 • Offline
 • junior
 • Теми: 571
 • Thank you received: 243
 • Карма: 10
e stvarno ubavi nevesti
prva grupa
annabel 4
frogy 3
prasence 2
macence 1

vtora grupa

ecka 4
goddess 3
mama anita 2
macence 1

treta grupa

kukulicka 4
winni 3
mladenovska 2
nataly 1
Последна промена: 01 Ное 2010 14:00 by PiPoLiNo.
Темата е заклучена.

Ре: Слики за избор на најубава невеста! 01 Ное 2010 14:36 #67289

 • Mama Ane
 • Mama Ane's Avatar
 • Offline
 • ВИП
 • Теми: 4990
 • Thank you received: 5193
 • Карма: 115
Која од која поубава, навистина тешко човек да се одлучи ама мојот избор ќе биде вака:

прва група

annabel 4
frogy 3
Elka 2
prasence 1

втора група

Goddess 4
EckaGJ 3
Mama Anita 2
macence 1

трета група

Winnie the Pooh 4
Nataly 3
Kuklicka 2
Mladenosvka 1

Сите сте најубави ;)
Mackata 13.09.2000
Mangupot 17.10.2006
Темата е заклучена.

Ре: Слики за избор на најубава невеста! 01 Ное 2010 15:20 #67297

 • Ane M
 • Ane M's Avatar
 • Offline
 • toddler
 • Теми: 355
 • Thank you received: 46
 • Карма: 13
I група

Аннабел - 4
Фроги - 3
Елка - 2
Прасенце- 1

II група

МамаАнита - 4
ЕцкаГј - 3
Годднес - 2
Маценце - 1

III група

Куклицка - 4
Младеновска - 3
Натали - 2
Winnie the pooh - 1

Сите сте преубави :kiss:
<a href="lilypie.com/"><img src="lb2f.lilypie.com/2AXYp1.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Second Birthday tickers" /></a>
Темата е заклучена.
 • Страна:
 • 1
 • 2

Најново на форумот

 • No posts to display.