Добродојде, Гостин
Username: Лозинка: Secret Key Запомни ме
 • Страна:
 • 1
 • 2

ТЕМА: Финале за избор на најфотка - Јас и тато!

Финале за избор на најфотка - Јас и тато! 24 Мар 2011 23:58 #125317

 • Big Sister
 • Big Sister's Avatar
 • Offline
 • Супер администратор
 • Soul Sister
 • Теми: 7911
 • Thank you received: 5649
 • Карма: 121
Еве ги финалистите:

od I grupa

Лена и тато Александарod II grupa

Константин и тато Димеod III grupa

Јован и тато Дејан

„Кога ќе пораснам, ќе станам пилот на ракета и ќе те земам тебе, ќе те однесам гоооооре високо, да ги видиш ѕвездите и облачињата, што ги сакаш, за да ги допреш.„...
Темата е заклучена.

Ре: Финале за избор на најфотка - Јас и тато! 25 Мар 2011 00:00 #125319

 • Big Sister
 • Big Sister's Avatar
 • Offline
 • Супер администратор
 • Soul Sister
 • Теми: 7911
 • Thank you received: 5649
 • Карма: 121
Гласањето продолжува по ист принцип со три поени 1,2 и 3 и ќе трае до сабота кога ќе го имаме победникот!
Гласаат сите членови освен финалистите.
„Кога ќе пораснам, ќе станам пилот на ракета и ќе те земам тебе, ќе те однесам гоооооре високо, да ги видиш ѕвездите и облачињата, што ги сакаш, за да ги допреш.„...
Последна промена: 25 Мар 2011 00:00 by Big Sister.
Темата е заклучена.

Ре: Финале за избор на најфотка - Јас и тато! 25 Мар 2011 00:29 #125323

 • kukulicka
 • kukulicka's Avatar
 • Offline
 • junior
 • Love Luka :*
 • Теми: 643
 • Thank you received: 149
 • Карма: 11
Lena i tato 3
Jovan i tato 2
Konstantin i tato 1
:love:
Темата е заклучена.

Ре: Финале за избор на најфотка - Јас и тато! 25 Мар 2011 00:42 #125327

 • srculence
 • srculence's Avatar
 • Offline
 • teenager
 • la vita e bella!!!
 • Теми: 804
 • Thank you received: 206
 • Карма: 14
Lena i tato Aleksandar 3

Konstantin i tato Dime 2

Jovan i tato 1
Темата е заклучена.

Ре: Финале за избор на најфотка - Јас и тато! 25 Мар 2011 02:15 #125342

 • Unna
 • Unna's Avatar
 • Offline
 • new born
 • Теми: 98
 • Thank you received: 12
 • Карма: 3
3-Константин и тато Диме
2-Јован и тато Дејан
1-Лена и тато Александар


=http://daisypath.com] [/url]
Темата е заклучена.

Ре: Финале за избор на најфотка - Јас и тато! 25 Мар 2011 02:49 #125347

 • Nebo
 • Nebo's Avatar
 • Offline
 • ВИП
 • Смејте се!!!
 • Теми: 1569
 • Thank you received: 700
 • Карма: 34
Јован и тато-3
Лена и тато-2
Константин и тато-1
Темата е заклучена.

Ре: Финале за избор на најфотка - Јас и тато! 25 Мар 2011 04:18 #125377

 • Ананда
 • Ананда's Avatar
 • Offline
 • senior
 • I ♥ books
 • Теми: 5158
 • Thank you received: 1031
 • Карма: 60
Јован и тато - 3
Лена и тато - 2
Константин и тато - 1
Темата е заклучена.

Ре: Финале за избор на најфотка - Јас и тато! 25 Мар 2011 04:23 #125379

 • Candy
 • Candy's Avatar
 • Offline
 • new born
 • Теми: 99
 • Thank you received: 30
 • Карма: 2
3 Jovan i tato
2 Konstantin i tato
1 Lena i tato
Темата е заклучена.

Ре: Финале за избор на најфотка - Јас и тато! 25 Мар 2011 06:15 #125390

 • my angel
 • my angel's Avatar
 • Offline
 • new born
 • Теми: 44
 • Карма: 1
3 Jovan i tato
2 Lena i tato
1 Konstantin i tato

[/url]
Темата е заклучена.

Ре: Финале за избор на најфотка - Јас и тато! 25 Мар 2011 11:49 #125396

 • Annabel Lee
 • Annabel Lee's Avatar
 • Offline
 • ВИП
 • Information is not knowledge - Albert Einstein
 • Теми: 3882
 • Thank you received: 1775
 • Карма: 90
3 Јован и тато
2 Лена и тато
1 Константин и тато
Those who criticize our generation forget who raised it.
Темата е заклучена.

Ре: Финале за избор на најфотка - Јас и тато! 25 Мар 2011 11:57 #125397

 • gvendolin
 • gvendolin's Avatar
 • Offline
 • toddler
 • Теми: 251
 • Thank you received: 75
 • Карма: 4
Јован и тато
Лена и тато
Константин и тато
НАШЕТО ГОФЧЕ-ГОРДАНА 10/05/2010
Темата е заклучена.

Ре: Финале за избор на најфотка - Јас и тато! 25 Мар 2011 12:23 #125400

 • Mama Ane
 • Mama Ane's Avatar
 • Offline
 • ВИП
 • Теми: 4990
 • Thank you received: 5193
 • Карма: 115
3 - Јован и тато
2 - Лена и тато
1 - Константин и тато

Едот: Гвендолин ќе те замолам само поени да ставиш :OK:
Mackata 13.09.2000
Mangupot 17.10.2006
Последна промена: 25 Мар 2011 12:24 by Mama Ane.
Темата е заклучена.

Ре: Финале за избор на најфотка - Јас и тато! 25 Мар 2011 12:29 #125402

 • sole
 • sole's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1357
 • Thank you received: 218
 • Карма: 37
3 Jovan i tato
2 Lena i tato
1 Konstantin i tato
Темата е заклучена.

Ре: Финале за избор на најфотка - Јас и тато! 25 Мар 2011 12:30 #125404

 • Frenky
 • Frenky's Avatar
 • Offline
 • Султанa
 • Теми: 4118
 • Thank you received: 3811
 • Карма: 95
3 jovan
2 lena
1 konstantin
:srce:
Темата е заклучена.

Ре: Финале за избор на најфотка - Јас и тато! 25 Мар 2011 14:01 #125456

 • Fairy
 • Fairy's Avatar
 • Offline
 • Супер модератор
 • ex MonaLisa
 • Теми: 2188
 • Thank you received: 822
 • Карма: 11
3-Jovan i tato
2-Lena i tato
1-Konstantin i tato

:love: :srce:
Темата е заклучена.

Ре: Финале за избор на најфотка - Јас и тато! 25 Мар 2011 14:02 #125457

 • mamicka
 • mamicka's Avatar
 • Offline
 • teenager
 • :)
 • Теми: 953
 • Thank you received: 338
 • Карма: 7
3 Jovan i tato
2 Konstantin i tato
1 Lena i tato
Темата е заклучена.

Ре: Финале за избор на најфотка - Јас и тато! 25 Мар 2011 14:07 #125461

 • None-bt
 • None-bt's Avatar
 • Offline
 • senior
 • crazy family :-)
 • Теми: 1428
 • Thank you received: 922
 • Карма: 7
3 Јован и тато
2 Лена и тато
1 Константин и тато
Темата е заклучена.

Ре: Финале за избор на најфотка - Јас и тато! 25 Мар 2011 14:20 #125465

 • vodolija
 • vodolija's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1121
 • Thank you received: 809
 • Карма: 22
3.Јован и тато :love:
2.Лена и тато :love:
1. Константин и тато :love:
Последна промена: 25 Мар 2011 14:38 by vodolija.
Темата е заклучена.

Ре: Финале за избор на најфотка - Јас и тато! 25 Мар 2011 14:25 #125467

 • Big Sister
 • Big Sister's Avatar
 • Offline
 • Супер администратор
 • Soul Sister
 • Теми: 7911
 • Thank you received: 5649
 • Карма: 121
gvendolin wrote:
Јован и тато
Лена и тато
Константин и тато

A poenite kade se? Jas ne mozam da znam dali e glasano - od 1 do 3 ili obratno

i vodolija kaj tebe ne mi e jasno 1. e za prvo mesto i 3 poeni ili za 1 poen?
„Кога ќе пораснам, ќе станам пилот на ракета и ќе те земам тебе, ќе те однесам гоооооре високо, да ги видиш ѕвездите и облачињата, што ги сакаш, за да ги допреш.„...
Темата е заклучена.

Ре: Финале за избор на најфотка - Јас и тато! 25 Мар 2011 14:37 #125476

 • anusska
 • anusska's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1170
 • Thank you received: 457
 • Карма: 22
3 - Јован и тато Дејан
2 - Лена и тато Александар
1 - Константин и тато Диме
*** девојката 09.01.2002 ***
*** идната дама ;) 20.02.2006 ***
Темата е заклучена.

Ре: Финале за избор на најфотка - Јас и тато! 25 Мар 2011 15:33 #125493

 • Mirka
 • Mirka's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1447
 • Thank you received: 553
 • Карма: 6
Lena i tato Aleksandar 3

Konstantin i tato Dime 2

Jovan i tato 1

Backi za site :srce:
Темата е заклучена.

Ре: Финале за избор на најфотка - Јас и тато! 25 Мар 2011 15:35 #125494

 • Tara
 • Tara's Avatar
 • Offline
 • teenager
 • Теми: 866
 • Thank you received: 351
 • Карма: 16
3 - Лена и тато
2 - Јован и тато
1 - Константин и тато
Темата е заклучена.

Ре: Финале за избор на најфотка - Јас и тато! 25 Мар 2011 22:01 #125573

 • Cize
 • Cize's Avatar
 • Offline
 • teenager
 • Mama_i_Martin undercover
 • Теми: 773
 • Thank you received: 742
 • Карма: 12
3 - Јован и тато Дејан
2 - Лена и тато Александар
1 - Константин и тато Диме
Темата е заклучена.

Ре: Финале за избор на најфотка - Јас и тато! 25 Мар 2011 23:19 #125579

 • Vasidora
 • Vasidora's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1178
 • Thank you received: 400
 • Карма: 43
3 поени за Лена и тато Александар
2 поени за Јован и тато Дејан
1 поен за Константин и тато Диме

ма сите бебуши/дечиња се срцки
Темата е заклучена.

Ре: Финале за избор на најфотка - Јас и тато! 25 Мар 2011 23:26 #125582

 • mamalina
 • mamalina's Avatar
 • Offline
 • new born
 • Теми: 19
 • Карма: 0
3-Konstantin i tato
2-Lena i tato
1-Jovan i tato
Темата е заклучена.
 • Страна:
 • 1
 • 2

Најново на форумот