Добродојде, Гостин
Username: Лозинка: Secret Key Запомни ме
 • Страна:
 • 1
 • 2

ТЕМА: Избор на слика - Јас и Тато!

Избор на слика - Јас и Тато! 22 Мар 2011 01:53 #124442

 • Big Sister
 • Big Sister's Avatar
 • Offline
 • Супер администратор
 • Soul Sister
 • Теми: 7934
 • Thank you received: 5653
 • Карма: 121
Еве ги правилата прво
- Гласањето е во три групи, во кои има по три слики
- Гласаат сите членови со гласови 3,2 и 1 во секоја група и ги означуваат групите - I, II и III.
- Секој гласа само по еднаш
- Учесниците не смеат да гласаат
- Гласањето трае до среда, кога ќе избереме финалисти и ќе имаме гласање за конечен победник.
„Кога ќе пораснам, ќе станам пилот на ракета и ќе те земам тебе, ќе те однесам гоооооре високо, да ги видиш ѕвездите и облачињата, што ги сакаш, за да ги допреш.„...
Темата е заклучена.

Ре: Избор на слика - Јас и Тато! 22 Мар 2011 01:56 #124443

 • Big Sister
 • Big Sister's Avatar
 • Offline
 • Супер администратор
 • Soul Sister
 • Теми: 7934
 • Thank you received: 5653
 • Карма: 121
I група

1. Taто Митко и Мартин (mirka)2. Тато Златко и Лука (kukulicka)3. Тато Александар и Лена ( zvezdicka)

„Кога ќе пораснам, ќе станам пилот на ракета и ќе те земам тебе, ќе те однесам гоооооре високо, да ги видиш ѕвездите и облачињата, што ги сакаш, за да ги допреш.„...
Последна промена: 22 Мар 2011 01:56 by Big Sister.
Темата е заклучена.

Ре: Избор на слика - Јас и Тато! 22 Мар 2011 01:58 #124444

 • Big Sister
 • Big Sister's Avatar
 • Offline
 • Супер администратор
 • Soul Sister
 • Теми: 7934
 • Thank you received: 5653
 • Карма: 121
II група

1. Тато Диме и Константин (natashan)2. Taто Зоран и Мила (karolina)3. Taто Драган и Гордана (gvendolin)

„Кога ќе пораснам, ќе станам пилот на ракета и ќе те земам тебе, ќе те однесам гоооооре високо, да ги видиш ѕвездите и облачињата, што ги сакаш, за да ги допреш.„...
Темата е заклучена.

Ре: Избор на слика - Јас и Тато! 22 Мар 2011 02:00 #124447

 • Big Sister
 • Big Sister's Avatar
 • Offline
 • Супер администратор
 • Soul Sister
 • Теми: 7934
 • Thank you received: 5653
 • Карма: 121
III група

1. Taто Дејан и Јован (macika)2. Taто Иван и Дамјан (mamicka1)3. Taто Геза и Леа (srculence)

„Кога ќе пораснам, ќе станам пилот на ракета и ќе те земам тебе, ќе те однесам гоооооре високо, да ги видиш ѕвездите и облачињата, што ги сакаш, за да ги допреш.„...
Последна промена: 22 Мар 2011 14:13 by Big Sister.
Темата е заклучена.

Ре: Избор на слика - Јас и Тато! 22 Мар 2011 02:01 #124448

 • Big Sister
 • Big Sister's Avatar
 • Offline
 • Супер администратор
 • Soul Sister
 • Теми: 7934
 • Thank you received: 5653
 • Карма: 121
Гласањето може да почне !!!!
„Кога ќе пораснам, ќе станам пилот на ракета и ќе те земам тебе, ќе те однесам гоооооре високо, да ги видиш ѕвездите и облачињата, што ги сакаш, за да ги допреш.„...
Темата е заклучена.

Ре: Избор на слика - Јас и Тато! 22 Мар 2011 12:12 #124519

 • Mama Ane
 • Mama Ane's Avatar
 • Offline
 • ВИП
 • Теми: 4992
 • Thank you received: 5194
 • Карма: 115
Ајде јас ќе го пробијам ледот. Сите се многу слатки (на децата мислев :) )

Прва група
3 - Лена со тато Александар (ѕвездичка)
2 - Мартин со тато Митко (мирка)
1 - Лука со тато Златко (кукуличка)

Втора група
3 - Константин со тато Диме (наташан)
2 - Гордана со тато Драган (гвендолин)
1 - Мила со тато Зоран (каролина)

Трета група
3 - Јован со тато Дејан (мацика)
2 - Дамјан со тато Иван (мамичка1)
1 - Леа со тато Геза (срцуленце)

Сите се најубави :love: :love: :love:
Mackata 13.09.2000
Mangupot 17.10.2006
Последна промена: 22 Мар 2011 14:18 by Mama Ane.
Темата е заклучена.

Ре: Избор на слика - Јас и Тато! 22 Мар 2011 13:58 #124573

 • Cize
 • Cize's Avatar
 • Offline
 • teenager
 • Mama_i_Martin undercover
 • Теми: 773
 • Thank you received: 742
 • Карма: 12
Галеничиња :)

Прва група
3 - Мартин со тато Митко (мирка)
2 - Лена со тато Александар (ѕвездичка)
1 - Лука со тато Златко (кукуличка)

Втора група
3 - Мила со тато Зоран (каролина)
2 - Гордана со тато Драган (гвендолин)
1 - Константин со тато Диме (наташан)

Трета група
3 - Јован со тато Драган (мацика)
2 - Леа со тато Геза (срцуленце)
1 - Дамјан со тато Иван (мамичка1)

GO Јован!!
Темата е заклучена.

Ре: Избор на слика - Јас и Тато! 22 Мар 2011 14:02 #124577

 • Mama Ane
 • Mama Ane's Avatar
 • Offline
 • ВИП
 • Теми: 4992
 • Thank you received: 5194
 • Карма: 115
Bubbi wrote:
Јас неможам да се одлучам, поубави слики немам видено!!!!!!:love:

Гласам само за една заради посебноста на сликата, бојата,:poimnemam: моментот, а тоа е

1. Taто Драган и Јован (macika)

:love:
п.с Се надевам дека се прифака!!!

Буби и мене не ми беше лесно :(.

Вакво гласање нема да се прифати, бидејќи правилата за гласање не се такви. Треба секоја слика да си добие поени. За мене сите се победници, ама ете треба да се распоредат :OK:
Mackata 13.09.2000
Mangupot 17.10.2006
Темата е заклучена.

Ре: Избор на слика - Јас и Тато! 22 Мар 2011 14:04 #124578

 • vodolija
 • vodolija's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1121
 • Thank you received: 809
 • Карма: 22
Прва група
3 - Лена со тато Александар (ѕвездичка)
2 - Мартин со тато Митко (мирка)
1 - Лука со тато Златко (кукуличка)

Втора група
3 - Гордана со тато Драган (гвендолин)
2 - Константин со тато Диме (наташан)
1 - Мила со тато Зоран (каролина)

Трета група
3 - Јован со тато Драган (мацика)
2 - Дамјан со тато Иван (мамичка1
1 - Леа со тато Геза (срцуленце)

Инаку членовите на РИД навистина имаат многу убави дечиња :love: Се мислам најубави од сите форуми на светов:srce:
Темата е заклучена.
Следниве корисници изразија благодарност: Mama Ane, gvendolin

Ре: Избор на слика - Јас и Тато! 22 Мар 2011 14:16 #124589

 • Big Sister
 • Big Sister's Avatar
 • Offline
 • Супер администратор
 • Soul Sister
 • Теми: 7934
 • Thank you received: 5653
 • Карма: 121
Прво извинување за мацика бидејќи го имав згрешено името на тато Дејан.

Второ сите гласања кои отстапуваат од Правилата, како и коментари кои немаат врска со гласањето се избришани.
„Кога ќе пораснам, ќе станам пилот на ракета и ќе те земам тебе, ќе те однесам гоооооре високо, да ги видиш ѕвездите и облачињата, што ги сакаш, за да ги допреш.„...
Темата е заклучена.

Ре: Избор на слика - Јас и Тато! 22 Мар 2011 14:27 #124593

 • AWAO
 • AWAO's Avatar
 • Offline
 • junior
 • Теми: 664
 • Thank you received: 449
 • Карма: 10
Еве и од мене прописно :OK:

Прва група
3 - Лена со тато Александар (ѕвездичка)
2 - Мартин со тато Митко (мирка)
1 - Лука со тато Златко (кукуличка)

Втора група
3 - Константин со тато Диме (наташан)
2 - Гордана со тато Драган (гвендолин)
1 - Мила со тато Зоран (каролина)

Трета група
3 - Јован со тато Дејан (мацика)
2 - Дамјан со тато Иван (мамичка1)
1 - Леа со тато Геза (срцуленце)
Темата е заклучена.

Ре: Избор на слика - Јас и Тато! 22 Мар 2011 17:36 #124675

 • sole
 • sole's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1357
 • Thank you received: 218
 • Карма: 37
Прва група
3 - Лена со тато Александар (ѕвездичка)
2 - Мартин со тато Митко (мирка)
1 - Лука со тато Златко (кукуличка)

Втора група

3 - Мила со тато Зоран (каролина)
2 - Гордана со тато Драган (гвендолин)
1 - Константин со тато Диме (наташан)

Трета група
3 - Јован со тато Дејан (мацика)
2 - Леа со тато Геза (срцуленце)
1 - Дамјан со тато Иван (мамичка1)
Темата е заклучена.

Ре: Избор на слика - Јас и Тато! 22 Мар 2011 17:59 #124687

 • Unna
 • Unna's Avatar
 • Offline
 • new born
 • Теми: 98
 • Thank you received: 12
 • Карма: 3
Прва група
3 - Лена со тато Александар (ѕвездичка)
2 - Мартин со тато Митко (мирка)
1 - Лука со тато Златко (кукуличка)


Втора група
3- Константин со тато Диме (наташан)
2 - Гордана со тато Драган (гвендолин)
1 - Мила со тато Зоран (каролина)

Трета група
3- Дамјан со тато Иван (мамичка1)
2 - Јован со тато Дејан (мацика)
1 - Леа со тато Геза (срцуленце)

:OK:


=http://daisypath.com] [/url]
Темата е заклучена.

Ре: Избор на слика - Јас и Тато! 22 Мар 2011 18:17 #124696

 • Tara
 • Tara's Avatar
 • Offline
 • teenager
 • Теми: 866
 • Thank you received: 351
 • Карма: 16
Прва група
3 - Лена со тато Александар (звездичка)
2 - Лука со тато Златко (кукуличка)
1 - Мартин со тато Митко (мирка)

Втора група
3 - Константин со тато Диме (наташан)
2 - Мила со тато Зоран (каролина)
1 - Гордана со тато Драган (гвендолин)

Трета група
3 - Јован со тато Дејан (мацика)
2 - Дамјан со тато Иван (мамицка1)
1 - Леа со тато Геза (срцуленце)
Темата е заклучена.

Ре: Избор на слика - Јас и Тато! 22 Мар 2011 19:09 #124729

 • Синоличка
 • Синоличка's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1452
 • Thank you received: 1441
 • Карма: 20
Прва група
3 - Мартин со тато Митко (мирка)
2 - Лена со тато Александар (звездичка)
1 - Лука со тато Златко (кукуличка)

Втора група
3 - Мила со тато Зоран (каролина)
2 - Гордана со тато Драган (гвендолин)
1 - Константин со тато Диме (наташан)


Трета група
3 - Јован со тато Дејан (мацика)
2 - Дамјан со тато Иван (мамицка1)
1 - Леа со тато Геза (срцуленце)
Сончулката 2009
Шармерот 2012
Темата е заклучена.

Ре: Избор на слика - Јас и Тато! 22 Мар 2011 20:21 #124756

 • sonja 35
 • sonja 35's Avatar
 • Offline
 • new born
 • Будна сум,не е сон...
 • Теми: 127
 • Thank you received: 191
 • Карма: 6
1 група

3.Лена и тато Александар
2.Лука и тато Златко
1.Мартин и тато Митко

2 група

3.Константин и тато Диме
2.Мила и тато Зоран
1.Гордана и тато Драган

3 група

3.Јован и тато Дејан
2.Леа и тато Геза
1.Дамјан и тато Иван
Темата е заклучена.

Ре: Избор на слика - Јас и Тато! 23 Мар 2011 02:18 #124799

 • Nebo
 • Nebo's Avatar
 • Offline
 • ВИП
 • Смејте се!!!
 • Теми: 1569
 • Thank you received: 700
 • Карма: 34
I
1. тато Митко и Мартин (мирка)
2. тато Александар и Лена (звездичка)
3. тато Златко и Лука (кукуличка)

II
1. тато Зоран и Мила (каролина)
2. тато Диме и Константин (наташан)
3. тато Драган и Гордана (гвендолин)

III
1. тато Дејан и Јован (мацика)
2. тато Иван и Дамјан (мамичка1)
3. тато Геза и Леа (срцуленце)
Темата е заклучена.

Ре: Избор на слика - Јас и Тато! 24 Мар 2011 00:55 #125038

 • Natasha
 • Natasha's Avatar
 • Offline
 • new born
 • Животот е суров но мора да се живее
 • Теми: 74
 • Thank you received: 11
 • Карма: 8
1 grupa
Aleksandar/Lena-3
Vlatko/Luka-2
Mitko/Martin-1

2 grupa
Dime/Konstantin-3
Dragana/Gordana-2
Zoran/Mila-1

3 grupa
Geza/Lea-3
Ivan/Damjan-2
Dejan/Jovan-1

:srce: :srce: :srce: :srce: :srce: :srce: za site decinja mnogu se slatkiiiiii
Темата е заклучена.

Ре: Избор на слика - Јас и Тато! 24 Мар 2011 01:51 #125043

 • vetmedvesna
 • vetmedvesna's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Life is short.Smile while you still have teeth.
 • Теми: 1887
 • Thank you received: 482
 • Карма: 10
Бакнежи до сите, навистина се прекрасни :)

Прва група
3-Лена со тато Александар (ѕвездичка)
2 - Мартин со тато Митко (мирка)
1 - Лука со тато Златко (кукуличка)

Втора група
3 - Константин со тато Диме (наташан)
2 - Гордана со тато Драган (гвендолин)
1 - Мила со тато Зоран (каролина)

Трета група
3 - Јован со тато Дејан (мацика)
2 - Дамјан со тато Иван (мамичка1)
1 - Леа со тато Геза (срцуленце)
Темата е заклучена.

Ре: Избор на слика - Јас и Тато! 24 Мар 2011 03:13 #125080

 • Elijana
 • Elijana's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1717
 • Thank you received: 350
 • Карма: 12
I-Група
1.Тато Златко и Лука (kukulicka)
2.Тато Александар и Лена ( zvezdicka)
3.Taто Митко и Мартин (mirka)

II-Група
1.Taто Драган и Гордана (gvendolin)
2.Тато Диме и Константин (natashan)
3.Taто Зоран и Мила (karolina)

III-Група
1.Taто Дејан и Јован (macika)
2.Taто Геза и Леа (srculence)
3.Taто Иван и Дамјан (mamicka1)

:love: :srce: :srce: :srce: Бакнежи до сите дечиња , срцки се сите :love:


Среќата е единствена работа која се множи кога се дели :-)
Темата е заклучена.

Ре: Избор на слика - Јас и Тато! 24 Мар 2011 04:28 #125096

 • Big Sister
 • Big Sister's Avatar
 • Offline
 • Супер администратор
 • Soul Sister
 • Теми: 7934
 • Thank you received: 5653
 • Карма: 121
Ги молам следните членови да извршат корекција во гласањето поради грешка во гласовите
MonaLisa wrote:
I grupa
3.Mitko/Martin - mirka
2.Aleksandar/Lena - zvezdicka
3.Zlatko/Luka - kukulicka

II grupa
3.Dime/Konstantin -natashan
2.Zoran/Mila - karolina
3.Dragan/Gordana - gvendolin


III grupa
3.Dejan/Jovan - macika
2.Ivan/Damjan - mamicka1
1.Geza/Lea - srculence

za site decinja :srce:
NONE-BT wrote:
I grupa
3.Aleksandar/Lena (i Ana moja vaka sakase da spie :))
2.Mitko/Martin
3.Zlatko/Luka

II grupa
3.Dime/Konstantin
2.Zoran/Mila
3.Dragan/Gordana


III grupa
3.Dragan/Jovan
2.Ivan/Damjan
1.Geza/Lea

:kiss: za site decinja
mamaAnita wrote:
Прва група
3 - Лена со тато Александар (ѕвездичка)
2 - Мартин со тато Митко (мирка)
1 - Лука со тато Златко (кукуличка)

Втора група
3 - Мила со тато Зоран (каролина)
2 - Константин со тато Диме (наташан)
2 - Гордана со тато Драган (гвендолин)


Трета група
3 - Јован со тато Дејан (мацика)
2 - Леа со тато Геза (срцуленце)
1 - Дамјан со тато Иван (мамичка1)

рокот е до утре вечер. потоа ако немаме исправка во гласањето, нивните гласови нема да се земат во предвид.
„Кога ќе пораснам, ќе станам пилот на ракета и ќе те земам тебе, ќе те однесам гоооооре високо, да ги видиш ѕвездите и облачињата, што ги сакаш, за да ги допреш.„...
Последна промена: 24 Мар 2011 04:34 by Big Sister.
Темата е заклучена.

Ре: Избор на слика - Јас и Тато! 24 Мар 2011 14:05 #125138

 • Fairy
 • Fairy's Avatar
 • Offline
 • Супер модератор
 • ex MonaLisa
 • Теми: 2188
 • Thank you received: 822
 • Карма: 11
Sorry :sram:

MonaLisa напиша:
I grupa
3.Mitko/Martin - mirka
2.Aleksandar/Lena - zvezdicka
1.Zlatko/Luka - kukulicka

II grupa
3.Dime/Konstantin -natashan
2.Zoran/Mila - karolina
1.Dragan/Gordana - gvendolin

III grupa
3.Dejan/Jovan - macika
2.Ivan/Damjan - mamicka1
1.Geza/Lea - srculence

za site decinja :srce: :srce: :srce:
Темата е заклучена.

Ре: Избор на слика - Јас и Тато! 24 Мар 2011 15:50 #125184

 • None-bt
 • None-bt's Avatar
 • Offline
 • senior
 • crazy family :-)
 • Теми: 1428
 • Thank you received: 922
 • Карма: 7
I grupa
3.Aleksandar/Lena (i Ana moja vaka sakase da spie )
2.Mitko/Martin
1.Zlatko/Luka

II grupa
3.Dime/Konstantin
2.Zoran/Mila
1.Dragan/Gordana

III grupa
3.Dejan/Jovan
2.Ivan/Damjan
1.Geza/Lea

sorry i od mene
Последна промена: 24 Мар 2011 15:51 by None-bt.
Темата е заклучена.

Ре: Избор на слика - Јас и Тато! 24 Мар 2011 15:54 #125187

 • Kinky
 • Kinky's Avatar
 • Offline
 • senior
 • yummy mummy
 • Теми: 1804
 • Thank you received: 713
 • Карма: 371
I група

3 - Тато Александар и Лена (Ѕвездичка)
2 - Taто Митко и Мартин (Мирка)
1 - Тато Златко и Лука (Кукуличка)


II група

3 - Taто Зоран и Мила (Каролина)
2 - Taто Драган и Гордана (Гвендолин)
1 - Тато Диме и Константин (Наташан)


III група

3 - Taто Дејан и Јован (Мацика)
2 - Taто Иван и Дамјан (Мамичка1)
1 - Taто Геза и Леа (Срцуленце)

Се двоумев дали воопшто да гласам, сите се :srce: :srce: :srce:
Mother is god in the eyes of a child."I believe in miracles, since you came along, you sexy thing..."
Темата е заклучена.

Ре: Избор на слика - Јас и Тато! 24 Мар 2011 18:04 #125217

 • mamaAnita
 • mamaAnita's Avatar
 • Offline
 • teenager
 • Теми: 828
 • Thank you received: 572
 • Карма: 9
Прва група
3 - Лена со тато Александар (ѕвездичка)
2 - Мартин со тато Митко (мирка)
1 - Лука со тато Златко (кукуличка)

Втора група
3 - Мила со тато Зоран (каролина)
2 - Константин со тато Диме (наташан)
1 - Гордана со тато Драган (гвендолин)

Трета група
3 - Јован со тато Дејан (мацика)
2 - Леа со тато Геза (срцуленце)
1 - Дамјан со тато Иван (мамичка1)
Темата е заклучена.
 • Страна:
 • 1
 • 2

Најново на форумот

 • No posts to display.