Добродојде, Гостин
Username: Лозинка: Secret Key Запомни ме

ТЕМА: Бесилка

Ре: Бесилка 20 Фев 2012 09:53 #182332

 • Goddess^
 • Goddess^'s Avatar
 • Offline
 • senior
 • Сакам женска луда фина, да биде како Лина... :)
 • Теми: 1449
 • Thank you received: 1186
 • Карма: 21
vetmedvesna wrote:
Е?

:ne:
Пристигна Божицата на 03.02.2011!
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 20 Фев 2012 10:01 #182335

 • vetmedvesna
 • vetmedvesna's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Life is short.Smile while you still have teeth.
 • Теми: 1887
 • Thank you received: 482
 • Карма: 10
Р?
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 20 Фев 2012 10:03 #182337

 • Goddess^
 • Goddess^'s Avatar
 • Offline
 • senior
 • Сакам женска луда фина, да биде како Лина... :)
 • Теми: 1449
 • Thank you received: 1186
 • Карма: 21
_ _ Р _ _ _ _ _ _
Пристигна Божицата на 03.02.2011!
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 20 Фев 2012 10:05 #182339

 • vetmedvesna
 • vetmedvesna's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Life is short.Smile while you still have teeth.
 • Теми: 1887
 • Thank you received: 482
 • Карма: 10
Goddess^ само јас и ти ли ќе играме :hahaha:
А?
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 20 Фев 2012 10:05 #182340

 • eleonora
 • eleonora's Avatar
 • Offline
 • junior
 • Теми: 597
 • Thank you received: 246
 • Карма: 0
А ?
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 20 Фев 2012 10:07 #182341

 • Goddess^
 • Goddess^'s Avatar
 • Offline
 • senior
 • Сакам женска луда фина, да биде како Лина... :)
 • Теми: 1449
 • Thank you received: 1186
 • Карма: 21
_ _ Р _ _ _ _ _ А

Па изгледа само јас и ти сакаме да се бесиме :hahaha:
Пристигна Божицата на 03.02.2011!
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 20 Фев 2012 10:08 #182342

 • vetmedvesna
 • vetmedvesna's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Life is short.Smile while you still have teeth.
 • Теми: 1887
 • Thank you received: 482
 • Карма: 10
О ?
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 20 Фев 2012 10:10 #182346

 • Cuvce
 • Cuvce's Avatar
 • Offline
 • senior
 • ex mikimaus
 • Теми: 1628
 • Thank you received: 1002
 • Карма: 4
И?

пс. годес те чека свежо цеден сок од портокал во кафанче :zelen:
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 20 Фев 2012 10:11 #182347

 • Goddess^
 • Goddess^'s Avatar
 • Offline
 • senior
 • Сакам женска луда фина, да биде како Лина... :)
 • Теми: 1449
 • Thank you received: 1186
 • Карма: 21
_ О Р О _ И _ _ А
Пристигна Божицата на 03.02.2011!
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 20 Фев 2012 10:11 #182348

 • None-bt
 • None-bt's Avatar
 • Offline
 • senior
 • crazy family :-)
 • Теми: 1428
 • Thank you received: 922
 • Карма: 7
J?
Последна промена: 20 Фев 2012 10:11 by None-bt.
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 20 Фев 2012 10:11 #182349

 • Goddess^
 • Goddess^'s Avatar
 • Offline
 • senior
 • Сакам женска луда фина, да биде како Лина... :)
 • Теми: 1449
 • Thank you received: 1186
 • Карма: 21
_ О Р О _ И _ К А

А бе не можам од вас сокот да си го испијам :muahaha:
Пристигна Божицата на 03.02.2011!
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 20 Фев 2012 10:12 #182351

 • Molly
 • Molly's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2294
 • Thank you received: 1512
 • Карма: 109
Боровинка? :wtf:
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 20 Фев 2012 10:13 #182352

 • Goddess^
 • Goddess^'s Avatar
 • Offline
 • senior
 • Сакам женска луда фина, да биде како Лина... :)
 • Теми: 1449
 • Thank you received: 1186
 • Карма: 21
None-bt wrote:
J?

А мор невесто оти ја смена буквата? :pukam: на „К“ ти одговорив :laugh:
Пристигна Божицата на 03.02.2011!
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 20 Фев 2012 10:14 #182353

 • Goddess^
 • Goddess^'s Avatar
 • Offline
 • senior
 • Сакам женска луда фина, да биде како Лина... :)
 • Теми: 1449
 • Thank you received: 1186
 • Карма: 21
Molly wrote:
Боровинка? :wtf:

:jupi: :jupi: :pijani:
Пристигна Божицата на 03.02.2011!
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 20 Фев 2012 10:15 #182355

 • Molly
 • Molly's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2294
 • Thank you received: 1512
 • Карма: 109
Па кажи овошје невесто :laugh:

Сега треба јас да кажам збор?
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 20 Фев 2012 10:17 #182357

 • Goddess^
 • Goddess^'s Avatar
 • Offline
 • senior
 • Сакам женска луда фина, да биде како Лина... :)
 • Теми: 1449
 • Thank you received: 1186
 • Карма: 21
Molly wrote:
Па кажи овошје невесто :laugh:

Сега треба јас да кажам збор?

Е да бе, колку што кажа „Езеро“ микимаус :P Географски поим....:kamsik:

Ајде кажувај збор :kafe:
Пристигна Божицата на 03.02.2011!
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 20 Фев 2012 10:20 #182363

 • Molly
 • Molly's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2294
 • Thank you received: 1512
 • Карма: 109
Ајде јас ќе кажам лесно, пошо се тупи многу со потешки зборови :P


Животно

- - - - - -
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 20 Фев 2012 10:20 #182364

 • Goddess^
 • Goddess^'s Avatar
 • Offline
 • senior
 • Сакам женска луда фина, да биде како Лина... :)
 • Теми: 1449
 • Thank you received: 1186
 • Карма: 21
А?
Пристигна Божицата на 03.02.2011!
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 20 Фев 2012 10:23 #182366

 • Molly
 • Molly's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2294
 • Thank you received: 1512
 • Карма: 109
:ne: А
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 20 Фев 2012 10:24 #182367

 • Cuvce
 • Cuvce's Avatar
 • Offline
 • senior
 • ex mikimaus
 • Теми: 1628
 • Thank you received: 1002
 • Карма: 4
И
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 20 Фев 2012 10:25 #182368

 • Goddess^
 • Goddess^'s Avatar
 • Offline
 • senior
 • Сакам женска луда фина, да биде како Лина... :)
 • Теми: 1449
 • Thank you received: 1186
 • Карма: 21
М?
Пристигна Божицата на 03.02.2011!
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 20 Фев 2012 10:27 #182369

 • Molly
 • Molly's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2294
 • Thank you received: 1512
 • Карма: 109
И- :ne:

М- :ne:
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 20 Фев 2012 10:28 #182371

 • Goddess^
 • Goddess^'s Avatar
 • Offline
 • senior
 • Сакам женска луда фина, да биде како Лина... :)
 • Теми: 1449
 • Thank you received: 1186
 • Карма: 21
Постои животново или измислено е? :hahaha:

Е?
Пристигна Божицата на 03.02.2011!
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 20 Фев 2012 10:30 #182373

 • Molly
 • Molly's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2294
 • Thank you received: 1512
 • Карма: 109
Да, сега го измислив :hahaha: :hahaha:

Постои бе :muahaha:


- Е - - - -
Последна промена: 20 Фев 2012 10:31 by Molly.
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 20 Фев 2012 10:31 #182374

 • Goddess^
 • Goddess^'s Avatar
 • Offline
 • senior
 • Сакам женска луда фина, да биде како Лина... :)
 • Теми: 1449
 • Thank you received: 1186
 • Карма: 21
Геврек? :muahaha: :muahaha:

К?
Пристигна Божицата на 03.02.2011!
The administrator has disabled public write access.

Најново на форумот

 • No posts to display.