Добродојде, Гостин
Username: Лозинка: Secret Key Запомни ме

ТЕМА: Бесилка

Ре: Бесилка 18 Фев 2012 08:41 #181725

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
Капри?
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 18 Фев 2012 08:48 #181727

 • Cuvce
 • Cuvce's Avatar
 • Offline
 • senior
 • ex mikimaus
 • Теми: 1628
 • Thank you received: 1002
 • Карма: 4
:muahaha: браво бе барт, ова беше изгледа премногу очигледно, требаше европа да кажам :muahaha: ајде ти си на ред
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 18 Фев 2012 09:01 #181728

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
А, не е ли подобро само да се каже географски поим или предмет, зашто вака е многу лесно?
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
Последна промена: 18 Фев 2012 09:01 by bart.
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 18 Фев 2012 09:03 #181729

 • Cuvce
 • Cuvce's Avatar
 • Offline
 • senior
 • ex mikimaus
 • Теми: 1628
 • Thank you received: 1002
 • Карма: 4
Може и така, ајде пишуј збор :)
The administrator has disabled public write access.
Следниве корисници изразија благодарност: bart

Ре: Бесилка 18 Фев 2012 09:07 #181731

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
А
9 букви

Географски поим, и за да олеснам малце, кај нас во Македонија
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 18 Фев 2012 10:01 #181744

 • Cuvce
 • Cuvce's Avatar
 • Offline
 • senior
 • ex mikimaus
 • Теми: 1628
 • Thank you received: 1002
 • Карма: 4
арачиново :wtf:
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 18 Фев 2012 10:18 #181750

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
Не, не

А
ово
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 18 Фев 2012 10:53 #181762

 • Cuvce
 • Cuvce's Avatar
 • Offline
 • senior
 • ex mikimaus
 • Теми: 1628
 • Thank you received: 1002
 • Карма: 4
Аџибегово?
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 18 Фев 2012 10:54 #181763

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
Аџи---ово
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 18 Фев 2012 10:58 #181768

 • Cuvce
 • Cuvce's Avatar
 • Offline
 • senior
 • ex mikimaus
 • Теми: 1628
 • Thank you received: 1002
 • Карма: 4
Аџиматово??? Кој би рекол дека е волку поучна играва, сите села во Македонија ги исчитав :hahaha:
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 18 Фев 2012 10:59 #181770

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
Е, да имаше маж рибар како јас, фино лепо ќе си го прашаше. Мојон нема село во МК што не го знае, како Игор Џамбазов е.
Дај нов збор сега.
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 18 Фев 2012 11:03 #181773

 • Cuvce
 • Cuvce's Avatar
 • Offline
 • senior
 • ex mikimaus
 • Теми: 1628
 • Thank you received: 1002
 • Карма: 4
К
10 букви предмет
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 18 Фев 2012 11:05 #181774

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
кокошарник не е баш предмет, ама само тоа ми текнува со 10 букви
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 18 Фев 2012 11:06 #181776

 • Cuvce
 • Cuvce's Avatar
 • Offline
 • senior
 • ex mikimaus
 • Теми: 1628
 • Thank you received: 1002
 • Карма: 4
КА
А
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 18 Фев 2012 11:10 #181779

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
кафетерија?
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 18 Фев 2012 11:12 #181780

 • Cuvce
 • Cuvce's Avatar
 • Offline
 • senior
 • ex mikimaus
 • Теми: 1628
 • Thank you received: 1002
 • Карма: 4
КАР
А
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 18 Фев 2012 11:22 #181787

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
ја има ли С
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 18 Фев 2012 11:24 #181790

 • Cuvce
 • Cuvce's Avatar
 • Offline
 • senior
 • ex mikimaus
 • Теми: 1628
 • Thank you received: 1002
 • Карма: 4
КАРИ
А
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 18 Фев 2012 11:27 #181795

 • mamatobe
 • mamatobe's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1471
 • Thank you received: 601
 • Карма: 5
КАРИКАТУРА?


Every passing minute is another chance to turn it all around.
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 18 Фев 2012 11:29 #181796

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
А, вака не може. Уште во кокошарникот имаше И
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 18 Фев 2012 11:57 #181806

 • Cuvce
 • Cuvce's Avatar
 • Offline
 • senior
 • ex mikimaus
 • Теми: 1628
 • Thank you received: 1002
 • Карма: 4
Браво маматобе и welcome to the game :) Ајде поставувај збор
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 18 Фев 2012 12:45 #181825

 • mamatobe
 • mamatobe's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1471
 • Thank you received: 601
 • Карма: 5
Т_ _ _ _ _ _ _ - предмет 8 букви


Every passing minute is another chance to turn it all around.
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 18 Фев 2012 12:46 #181826

 • Cuvce
 • Cuvce's Avatar
 • Offline
 • senior
 • ex mikimaus
 • Теми: 1628
 • Thank you received: 1002
 • Карма: 4
Термофор
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 18 Фев 2012 12:49 #181829

 • mamatobe
 • mamatobe's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1471
 • Thank you received: 601
 • Карма: 5
:ne: ама има Р и Е

ТР_ _ _ _ _ _

П.С ај потстете ме малце :zelen:, ако ја има буквата, а не е на правото место што се праеше?


Every passing minute is another chance to turn it all around.
The administrator has disabled public write access.

Ре: Бесилка 18 Фев 2012 12:52 #181833

 • Cuvce
 • Cuvce's Avatar
 • Offline
 • senior
 • ex mikimaus
 • Теми: 1628
 • Thank you received: 1002
 • Карма: 4
Врска неам маматобе, ова е моја измишљотина :muahaha: може сами да си поставуваме правила :laugh: добра идеја ти е ако ја има буквата на правото место да ја откриеш, ајде ќе се уходаме ваљда :poimnemam:

тротинет
The administrator has disabled public write access.

Најново на форумот

 • No posts to display.