Добродојде, Гостин
Username: Лозинка: Secret Key Запомни ме

ТЕМА: Состави реченица од означениот слог

Ре: Состави реченица од означениот слог 27 Апр 2012 17:32 #196570

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
естварНО нема смисла...играва пак фатила пајажина!
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Состави реченица од означениот слог 28 Апр 2012 17:56 #196690

 • Dolphin
 • Dolphin's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2797
 • Thank you received: 647
 • Карма: 26
normalNO deka ke fati , tebe te nema i nie ja zapustivme :zelen:
Молам , се' што не ме засега , нека ме одмине :)
The administrator has disabled public write access.

Ре: Состави реченица од означениот слог 28 Апр 2012 18:03 #196695

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
Ем носАМ оправдање за отсуство и па ја крива??? Не, не, така не мојт.
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Состави реченица од означениот слог 28 Апр 2012 18:10 #196698

 • Annabel Lee
 • Annabel Lee's Avatar
 • Offline
 • ВИП
 • Information is not knowledge - Albert Einstein
 • Теми: 3882
 • Thank you received: 1775
 • Карма: 90
АмоРИ барт, нели беше уморна, ќе одеше да спиеш :kamsik:
Those who criticize our generation forget who raised it.
Последна промена: 28 Апр 2012 18:10 by Annabel Lee.
The administrator has disabled public write access.

Ре: Состави реченица од означениот слог 28 Апр 2012 18:10 #196699

 • Dolphin
 • Dolphin's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2797
 • Thank you received: 647
 • Карма: 26
aMA ne se ljuti taka si e toa , so mnogu izostanoci povedenie ke ti namalime ;)
Молам , се' што не ме засега , нека ме одмине :)
The administrator has disabled public write access.

Ре: Состави реченица од означениот слог 28 Апр 2012 18:23 #196707

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
Е сега стварно отидов на спиење- ми се гледаат дупли постови :zelen: станува веќе ризичНО по здравје. Чаос!
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Состави реченица од означениот слог 31 Мај 2012 12:36 #201550

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
Ауууу тоталка сме ја запустиле играва. Некој да напишеше нешто ноВО?
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Состави реченица од означениот слог 31 Мај 2012 14:02 #201557

 • mamatobe
 • mamatobe's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1471
 • Thank you received: 601
 • Карма: 5
Еве јас! Тек сега се прибрав дома, па се освежувам со кафе и минерална воДА :kafe2:


Every passing minute is another chance to turn it all around.
The administrator has disabled public write access.

Ре: Состави реченица од означениот слог 31 Мај 2012 14:17 #201558

 • Marge
 • Marge's Avatar
 • Offline
 • Супер модератор
 • Теми: 3167
 • Thank you received: 2405
 • Карма: 38
даЛИ можам и јас да ви се приклучам во играва? :P
The administrator has disabled public write access.

Ре: Состави реченица од означениот слог 01 Јун 2012 02:00 #201593

 • Annabel Lee
 • Annabel Lee's Avatar
 • Offline
 • ВИП
 • Information is not knowledge - Albert Einstein
 • Теми: 3882
 • Thank you received: 1775
 • Карма: 90
ЛипАМ над својата тажна судбина што сум денес на работа :aaa:
Those who criticize our generation forget who raised it.
Последна промена: 01 Јун 2012 02:00 by Annabel Lee.
The administrator has disabled public write access.

Ре: Состави реченица од означениот слог 01 Јун 2012 05:45 #201616

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
Е не липај де, не си сама, еве и јас сум на работа, аМА затоа кога ќе земеме празнично кој ќе биде ко нас.
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Состави реченица од означениот слог 01 Јун 2012 05:52 #201619

 • eleonora
 • eleonora's Avatar
 • Offline
 • junior
 • Теми: 597
 • Thank you received: 246
 • Карма: 0
маштајТЕ,вие само,него ај да си играме ние,ја заборавив играва :smee1:
The administrator has disabled public write access.

Ре: Состави реченица од означениот слог 01 Јун 2012 05:54 #201620

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
ти ни љубомориш затоа ти текнуваАТ такви муабети
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Состави реченица од означениот слог 01 Јун 2012 06:12 #201622

 • eleonora
 • eleonora's Avatar
 • Offline
 • junior
 • Теми: 597
 • Thank you received: 246
 • Карма: 0
Паа,добро малце :trep: ама што да правам,атмосфераТА ви е добра :trac:
The administrator has disabled public write access.

Ре: Состави реченица од означениот слог 01 Јун 2012 06:19 #201624

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
една таКА добра атмосфера на работа- да се чудиш
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Состави реченица од означениот слог 01 Јун 2012 06:26 #201626

 • eleonora
 • eleonora's Avatar
 • Offline
 • junior
 • Теми: 597
 • Thank you received: 246
 • Карма: 0
:hahaha:
каКО и да е, не сте дома ко мене,тоа па тоа
The administrator has disabled public write access.

Ре: Состави реченица од означениот слог 01 Јун 2012 06:32 #201627

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
да, ама затоа коГА и да посакаш можеш да излезеш надвор на сонце, а ја овде како во затвор :zatvorena:
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Состави реченица од означениот слог 01 Јун 2012 07:08 #201629

 • eleonora
 • eleonora's Avatar
 • Offline
 • junior
 • Теми: 597
 • Thank you received: 246
 • Карма: 0
Еее,гадНО е тоа друже,ја еве сеа кафе си сварив по оп у дворче мир тишина-милина
The administrator has disabled public write access.

Ре: Состави реченица од означениот слог 01 Јун 2012 09:26 #201641

 • Mama Ane
 • Mama Ane's Avatar
 • Offline
 • ВИП
 • Теми: 4992
 • Thank you received: 5194
 • Карма: 115
НосОТ ми тече, кивам, кашлам, така да џабе мие дали сум дома или не, секаде исто :)
Mackata 13.09.2000
Mangupot 17.10.2006
The administrator has disabled public write access.

Ре: Состави реченица од означениот слог 01 Јун 2012 09:48 #201649

 • Marge
 • Marge's Avatar
 • Offline
 • Супер модератор
 • Теми: 3167
 • Thank you received: 2405
 • Карма: 38
Јас сепак би уживала во продолжен викенд отколКУ да работам на празник со дупла дневница :music:
The administrator has disabled public write access.

Ре: Состави реченица од означениот слог 04 Јун 2012 07:53 #202035

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
јас сум здрава кукурЕК ама џабе, кога нешто тешко ми оди работава.
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Состави реченица од означениот слог 04 Јун 2012 07:56 #202038

 • Annabel Lee
 • Annabel Lee's Avatar
 • Offline
 • ВИП
 • Information is not knowledge - Albert Einstein
 • Теми: 3882
 • Thank you received: 1775
 • Карма: 90
Мојата состојба е еквивалентНА на онаа на Барт, тешко тешко оди... :grr:
Those who criticize our generation forget who raised it.
The administrator has disabled public write access.

Ре: Состави реченица од означениот слог 04 Јун 2012 08:00 #202040

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
стварно, налЕТ и празнично и се`, кога паметот ми е во годишниот одмор.
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Состави реченица од означениот слог 04 Јун 2012 08:17 #202047

 • Marge
 • Marge's Avatar
 • Offline
 • Супер модератор
 • Теми: 3167
 • Thank you received: 2405
 • Карма: 38
еТЕ мене може да ми пропадне стариот одмор, имам еден куп работа и нема кога да го земам :kamsik:
The administrator has disabled public write access.

Ре: Состави реченица од означениот слог 04 Јун 2012 08:55 #202053

 • Big Sister
 • Big Sister's Avatar
 • Offline
 • Супер администратор
 • Soul Sister
 • Теми: 7934
 • Thank you received: 5653
 • Карма: 121
Тебе цел одмор, а меНЕ само еден ден од стариот одмор ќе ми оди јабана
„Кога ќе пораснам, ќе станам пилот на ракета и ќе те земам тебе, ќе те однесам гоооооре високо, да ги видиш ѕвездите и облачињата, што ги сакаш, за да ги допреш.„...
The administrator has disabled public write access.

Најново на форумот

 • No posts to display.