Кога купувате душек на кој треба да спијат вашите деца, сигурно сакате да бидете сигурни дека го купувате вистинскиот и најдобриот тип. Многу често денес се слуша за органски душеци. Колку и дали се добри за децата?

Кога ќе се решите за уредување на домот многу важно е каква комбинација на боите ќе изберете. Бојата е моќна алатка која може да биде искористена да инспирира емоции, да создаде илузија во просторот или едноставно да го подобри расположението и атмосферата во било која соба.

Дрвото дава незаменливо чувство на топлина, пријатност и удобност, поради што паркетот веќе со децении е неприкосновен кога станува збор за домашните подови.

Теглите со зачини, кои најчесто се многу и не знаете како да ги организирате, можете сега да ги сместите на полица, која лесно, сами ќе ја изработите

Барате солуција за уредување на мал станбен простор? Уредувањето на мали станови со модерен изглед, секогаш е предизвик за стручните лица од таа област.

Ако мислевте дека ништо не може да ве изненади кога е во прашање дизајнот на столовите, младите и креативни дизајнери отидоа чекор понапред и изненадија со својата фантазија.

Од оставањето влакна на омилениот кревет, до разните оштетувања, делењето на софата во дневната соба со вашето крзнено милениче, може да биде навистина проблематично. Но, еден кореански дизајнер најде решение.

Сакате необични и модерни парчиња мебел, украси...еве една интересна идеја, како можете и самите да ги направите. Сè што е потребно е да засадите дрво.

Ако сте на море и сакате да подарите нешто оригинално, нема потреба да трошите многу пари. Еве идеја за креативците.

Многу е убаво кога ќе дојдете дома, уморни од работа и можете да се опуштите во удобна фотелја или кревет. Да легнете и да оставите сите грижи да заминат. Ако имате соодветен мебел, тоа опуштање може да биде уште поудобно

Најново на форумот