Сигурно барем еднаш ви се има случено да ви се собере од перење облеката. За да ја вратите во првобитна состојба има еден лесен трик.

Се‘ што ви е потребно се кофа со млака вода. бебешки шампон и два пешкира. Во водата ставете едно капаче од шампонот, потоа потопете ја облеката во водата. Извадете ја и раширете ја на првиот пешкир. Завиткајте ја во ролна, да се впие водата. Потоа раширете ја на вториот пешкир и почнете полека да ја тегнете облеката додека се врати во првобитната величина. За повеќе детали погледенте го видеото.

Најново на форумот

  • No posts to display.