Ако сте на море и сакате да подарите нешто оригинално, нема потреба да трошите многу пари. Еве идеја за креативците.

Насликаните каменчиња се еден од најефтините облици на уметноста, а воедно се ефтин и убав подарок. Пронајдете што понеобични форми и облизи. Потоа зависно од креативноста, идеите, фантазијата, насликајте ги и кога ќе се исушат, премачкајте ги со лак, за да добијат убав сјај и да ги заштитите.

 

Ако го правите ова со децата, ќе биде одлично поминато време во креативност и забава.

 

{AG thumbWidth="200" thumbHeight="120" thumbAutoSize="none" arrange="priority" backgroundColor="ffffff" foregroundColor="808080" highliteColor="fea804" frame_width="500" frame_height="300" newImageTag="1" newImageTag_days="7" paginUse="1" paginImagesPerGallery="10" albumUse="1" showSignature="0" plainTextCaptions="1" template="classic" popupEngine="fancybox"}2012/07/kamencinja{/AG}

 

 

 

 

Најново на форумот

  • No posts to display.