Имате неколку стари неискористени палети, дома и не знаете што со нив? НЕ ги фрлајте,постојат многу начини на кои можете да ги искористите, практично.

о малку трпение, инспирација и креативност, можете да ги претворите во нешто оригинално и корисно. Еве неколку идеи, а вие слободно пуштете ја својата креативност и фантазија да создадете нешто ново.{AG thumbWidth="200" thumbHeight="120" thumbAutoSize="none" arrange="name" backgroundColor="ffffff" foregroundColor="808080" highliteColor="fea804" frame_width="500" frame_height="300" newImageTag="1" newImageTag_days="7" paginUse="1" paginImagesPerGallery="10" albumUse="1" showSignature="0" plainTextCaptions="0" template="classic" popupEngine="fancybox"}2012/07/paleti{/AG}

 

Најново на форумот

  • No posts to display.