Сакате да дознаете што го прави посебен „Хелен Дорон“ методот за едукација и изучување англиски јазик? Посетете го детското катче во Сити мол Скопје, секој викенд во месец јануари од 12.30 до 14.00 часот

и одблиску уверете се во ефикасноста и квалитетот нa интернационалниот метод кој успешно опстојува над 25 години.

Во текот на тие час и половина ќе имате можност да проследите како се одвива наставата и зошто дечињата сакаат со задоволство да одат на часови. Малите посетители освен квалитетно поминати час и половина во игра, песни, креативни работилници и учење ќе имаат шанса да освојат вредни награди.

 

За повеќе информации посетете ги фејсбук страниците

Хелен Дорон Македонија и  Хелен Дорон Скопје

{AG thumbWidth="200" thumbHeight="120" thumbAutoSize="none" arrange="priority" backgroundColor="ffffff" foregroundColor="808080" highliteColor="fea804" frame_width="500" frame_height="300" newImageTag="0" newImageTag_days="7" paginUse="1" paginImagesPerGallery="10" albumUse="1" showSignature="0" plainTextCaptions="1" template="classic" popupEngine="slimbox"}2014/01/HD{/AG}

Најново на форумот

  • No posts to display.