Едукативна донација од „Хелен Дорон“ центрите

Центрите за рано изучување на англискиот јазик ”Хелен Дорон” од Македонија ќе ја подарат првата едукативна донација на децата од Домот за деца без родителска грижа „11 Октомври” Скопје.

 
Зошто децата почнуваат да пушат?

Пушачите обично почнуваат со оваа лоша навика уште во адолесценцијата. Има извесен процент кои почнуваат во детството. Пред да решите што да правите со детето кое сте го фатиле како ја практикува оваа лоша навика, треба прво да ги разберете причините зошто воопшто почнало.

 
Стари и нови правила

Некои правила кои порано важеа за бременоста не мора да значи дека и денес се важни. Оној миг кога ќе одзнаете дека сте бремена и кога тоа ќе го кажете на одреден круг луѓе сите ќе почнат да ви даваат совети.

 
Банер

Пребарување

Банер
Банер

Калкулатор за бременост

Датум на вашиот последен циклус:
Month:
Date:
Year: